Information och gynnar-formulär

BLI EN GYNNARE


Du, din förening eller ditt företag har möjlighet att gynna oss fram till den 31 mars 2021. Beroende på hur du önskar gynna oss, kommer vi på olika sätt visa dig vårt varmaste tack och uppskattning.  Läs mer om de fyra gynnar-alternativen nedan och fyll i gynnar-formuläret, så får du snart ett mejl med mer information. Alla gynnare blir inbjudna till en avtäcknings- och avtackningsceremoni som på grund av rådande omständigheter sker tidigast sommaren 2021. Har du frågor, mejla oss på info@hasseotagemuseet.se.

1. Gynna med valfritt belopp

Gynna oss med valfritt belopp, vi är tacksamma för allt du kan ge! Ett inträde på museet kostar 88 riksdaler, exempelvis. Swisha ditt belopp till 123 01926 90 eller sätt in på BG 728-9010. Skriv din e-mail och ”Gynnare” i meddelandefältet.

2. Gynna med 1 000 kr - få liten minnesplakett

När du gynnar oss med 1 000 riksdaler får du som tack ditt namn, ditt företagsnamn, eller din förenings namn på en liten plakett som kommer sättas upp på synlig plats hos oss.

3. Gynna med 5 000 kr - få lite större minnesplakett

Bestämmer du dig för att gynna oss med så mycket som 5 000 kronor, får du som tack ditt namn,  ditt företagsnamn, eller din förenings namn på en lite större plakett som kommer sättas upp på synlig plats hos oss. 

4. Gynna med 25 000 kr - få din rumpa avtryckt

Beslutar du dig för att göra ett riktigt minnesvärt avtryck och gynnar oss med 25 000 kronor, så får du komma till oss i Tomelilla och göra just ett avtryck med din bakdel på klassiskt Hasse och Tage-manér och frottera dig med ingen mindre än Hasses egen ändalykt.


Observera att antalet rumpor är begränsat till fem, det är alltså först till kvarn som gäller!

GYNNAR-FORMULÄR

Fyll i nedan formulär och klicka på knappen "Skicka formulär", så får du inom någon dag ett mejl med mer information om hur du ska gå tillväga.

 
 
 
1 000 kronor - liten plakett
5 000 kronor - lite större plakett
25 000 kronor - få din rumpa avtryckt
 
 
Jag har läst informationen och accepterar att föreningen lagrar mina uppgifter.
 
 

Viktig information om GDPR, som reglerar lagring av personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss används för att registrera den information du lämnar i ovan formulär och för att kontakta dig i ärenden som berör denna gynnarkampanj.


Du kan när som helst begära ett registerutdrag över de uppgifter vi har lagrade om dig. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter ändrade.


Du kan också när som helst begära att få dina uppgifter raderade. Du måste då vara medveten om att vi inte kan kontakta dig gällande ditt bidrag i denna kampanj. Detta gäller även om du tillåter oss att lagra dina uppgifter, men inte att använda dem.